De final shots van Marije Maria zelf: haar mural naast de Hef is klaar!

Eerder deze week zag je al de work in progress-beelden van Marije Maria, die op een hoogwerker naast de Hef werkte aan haar nieuwste mural. Nu is het eindresultaat er. Natuurlijk willen jullie dat net zo graag zien als wij, dus delen we haar foto’s gewoon lekker hier. Cheers!

Voor de lezers die haar nog niet goed kennen: Marije Maria is een illustrator, wonend in Rotterdam. Ze heeft gewerkt aan illustraties en muurschilderingen voor evenementen, festivals, hotels, tijdschriften et cetera.

Haar werk bestaat uit gestileerde vloeiende vormen, levendige kleuren en vlakken. In haar vrije werk komen vaak vrouwen voor en wil ze graag het gevoel van zelfvertrouwen en vrijheid overbrengen. Haar inspiratie haalt ze uit vormen, kleuren, eigenlijk alles wat ze doorgaans tegenkomt en ze heeft een liefde voor gekleurde gebouwen. Naast illustreren en muurschilderingen maken houdt ze van schilderen, reizen en vlooienmarkten afstruinen. Ze kan gemakkelijk dagenlang met haar gezicht één centimeter boven haar werk gefocust schilderen met een muziekje op.

In deze muurschildering is ook een vrouw terug te vinden en geeft je een gevoel van reizen en het genieten van je omgeving.

Geplaatst door bowie op 26 augustus 2021