Kom morgen je ‘W’ in de lucht gooien bij de WORD! Wu-Tang Special!

WORD! is het hiphoprogramma dat MC JR heeft opgezet in samenwerking met Lantarenvenster. De beste hiphopfilms worden er vertoond, omlijst met live-performances en een panelgesprek passend bij het thema. Morgenmiddag (zaterdag 25 mei!) is er een speciaal programma georganiseerd voor het Rotterdams Open Doek Filmfestival; een heuse Wu-Tang Special!

Afgelopen jaar is het legendarische album Enter the Wu-Tang (36 Chambers) 25 jaar geworden. Een goed moment om tijdens een interactieve talkshow terug te blikken op dit album en de ontwikkeling van Wu-Tang en zijn members. De presentatie van dit programma is in handen van MC JR met als gast onze eigen Jaap van der Doelen en officieel Wu-Tang family member Casper Knipscheer a.k.a. Mr Ghostman. Verwacht onvertoond beeldmateriaal van vroeger en een kwalitatieve verdieping in één van de beste en meest invloedrijke hiphopacts ooit. Ja, ooit. We said it.

De film die vertoond wordt is For The Children: 25 Years of Enter The Wu-Tang (36 Chambers) van Shomi Patwary uit 2018. De presentatie ligt in handen van Jermaine Berkhoudt en het programma start om 14:15. Voor meer info en tickets kun je hier terecht.

Geplaatst door bowie op 24 mei 2019