WORM en HIJS presenteren Homeboy Sandman & Edan in Rotterdam!

In principe zou voor de heads de titel boven dit artikel al genoeg moeten zijn om in actie te komen. Samen met WORM presenteert Hiphop In Je Smoel een exclusieve NL show van Homeboy Sandman & Edan. Op zondag 17 februari staat het duo in WORM, samen met twee support-acts. Dat belooft een heerlijk rauwe, underground hiphop-avond in Roffa! Hieronder lees je alle info!

Vorig jaar sloegen de twee New Yorkers, Homeboy Sandman en Edan (ok, die laatste komt officieel uit Boston), vrijwel uit het niets de handen ineen voor hun gezamenlijke album Humble Pi. “Al het psychedelisch geweld in de beats van Edan krijgt ineens een welkom anker in de aardse flow van Homeboy Sandman. En de flow van Sandman wordt door de uitzinnige beats van Edan juist aangespoord om een expressievere vlucht te nemen”, schreven we toen al over het album.

Humble Pi is zeven tracks lang smullen, en nu komen de mannen het live laten horen in ons eigen Rotterdam! Voor slechts € 9,- (!) ben je er op zondag 17 februari getuige van in WORM aan de Boomgaardstraat, en dan krijg je ook nog eens sets van McGyver (de NL freestylekampioen!) en Mr. Winter voorgeschoteld.

De deuren gaan om 20:00 open en de party duurt tot 23:30. Tickets koop je via de site van WORM en jezelf op aanwezig knallen doe je natuurlijk via Facebook. We zien je daar!

Geplaatst door bowie op 22 januari 2019