Woordkunstenaar Spanish staat centraal in ‘ROFFA REPRESENT’ episode 2!

Les één in hiphop: ‘keep it real’, en dat doet Spanish: “Als je bars hebt, heb je bars”, en dat laat deze bescheiden Maasluizenaar zeker zien. Met een antenne voor bijzondere woorden is Spanish op zoek naar hoe hij old school-hiphop kan combineren met zijn christelijke geloofsovertuiging. Check hem in ROFFA REPRESENT!

Als Bob Spaans als Spanish op het podium stapt gaat er een knop om en is hij de beste van de wereld. In de tweede aflevering van ROFFA REPRESENT, de documentaire-serie van Rauwkost Collective, wordt hij gevolgd naar optredens en vertelt hij openhartig over hoe Rotterdam hem beïnvloedt, hoe hij in contact kwam met producer Lazy en over hoe een epileptische aanval en de kerk het startschot hebben gegeven voor zijn muzikale carrière. Ook zie je een gruwelijk dope videoclip die de rapper, die afgelopen weekend ook zijn EP Constant Consequent uitbracht, speciaal opnam voor de documentaire.

Bekijk de aflevering hieronder en check aanstaande zaterdag de nieuwe aflevering van ROFFA REPRESENT via OPEN Rotterdam.

De eerste aflevering (met MC JR) gemist? Check ‘m hier!

ROFFA REPRESENT is een productie van Rauwkost Collective i.s.m. Hiphop In Je Smoel, Riverpark Film en OPEN Rotterdam.