Westside Gunn brengt eerbetoon aan WWF icoon uit en werkt met DOOM

Bobby “The Brain” Heenan was een Amerikaanse pro wrestling manager die onder andere Andre The Giant begeleidde. Hij was bijzonder bekwaam in het opstoken van het publiek en speelde zelf met regelmaat een rol in de verhaallijnen om de worstelwedstrijden heen. Afgelopen weekend overleed hij, en dat deed twee van zijn fans besluiten een eerbetoon aan hem op te nemen: niemand minder dan de broers Conway en Westside Gunn.

De beat komt van Griselda’s in-house producer Daringer samen met Alchemist, en dat is hetzelfde team dat ook tekent voor de productie van Westside Gunn’s aankomende project WESTSIDEDOOM, met niemand minder dan de metalface villain als kompaan. Zowel het eerbetoon aan Bobby Heenan als een snippet van WESTSIDEDOOM check je hieronder.

Well since @hypebeastmusic let the secret out the bag I Can tell u it's official WESTSIDEDOOM is here prod by ALCHEMIST & DARINGER this is one of the illest projects I've ever heard when u think ART, this is it the RAWEST, FLYEST, GRIMIEST shit you've ever heard IN YA LIFE wats dope than FLYGOD & DOOM ? spread the gospel the day is soon cometh ???? #FLYGOD #MFDOOM #WESTSIDEDOOM #HYPEBEAST #ART #VILLIAN #SUPERHERO #HIPHOP #LEGEND #CLASSIC #GXFR IM BAAAAAAK!!!!! #CULTUREWRAP ARTWORK BY @bnardartwork

Een bericht gedeeld door FLYGOD (@westsidegunn) op