We presenteren live hiphop, spoken word én street art op Eendracht Festival 8.0

Na eerder dit jaar de focus te hebben gelegd op street art en poetry gaan we dit keer ook nog eens voor snoeiharde hiphop. HIJS Live is 20 juli een van de hosts op de achtste editie van het Eendracht Festival en presenteert daar een dope line-up aan hiphopacts. Vanaf 18:00 kun je terecht in de kelder van WORM en het mooiste van alles is dat het helemaal gratis is. En er is méér…

Het festival telt diverse podia op en rond het Eendrachtsplein in Rotterdam, maar de stage waarvoor jíj gaat komen is natuurlijk de HIJS Live stage in de kelder van WORM. We houden het letterlijk underground. De line-up is daar als volgt:

Filly Porter, Mizt aan de Maas, Far I, Reigno, Bizzy Blaze en NAEAR.

Als bonus kun je naar De Boomgaardhof, waar we namens HIJS Poetry (jij kunt meedoen!) en Rewriters (de opening van het werk van Joren Joshua en Ilse Weisfelt) in samenwerking met Poetry Circle 010 ook nog wat mooie dingen gaan doen. Street art en poetry blijven deze keer dus zeker niet onderbelicht met deze line-up:

Ray Drive, Jaimee Brown, Mooij Verhaal, Menno van Rosmalen o.b.v. Tjon Reckon.

En het festival heeft je nog meer te bieden. Ga zeker ook checken bij bijvoorbeeld Takkie & Ranx en HardHeaderz op de main stage en vergeet niet ook het soloproject van Giorgi Kuiper (De Likt) genaamd Dwayne Franklin te gaan zien in Amehoela. Voor de rest raden we je aan om je gewoon te laten verrassen door al het moois wat er te zien en te horen is. De tijdschema’s volgen, dus houd onze kanalen in de gaten.

Info lees je in het Facebook-event, hier klikken dus.