We hosten samen met RSCW en Levels een stage tijdens Eendracht Festival!

Na twee jaar afwezigheid keert Eendracht Festival dit jaar terug voor de elfde editie. Op donderdag 21 juli geniet je van een een keiharde line-up vol met aanstormend talent uit Rotterdam op en rond het Eendrachtsplein. De opzet van het festival is veranderd: Dit jaar worden er, in samenwerking met meer dan dertig hosts, verspreid over tien stages, dé opkomende artiesten uit dé Rotterdamse scenes gepresenteerd. Van hiphop tot punk en van drum ’n bass tot house. Maar óók op het gebied van dicht- en beeldende kunst, check je hier dé up- and coming artiesten. Hiphop In Je Smoel programmeert samen met Levels en Rotterdam Street Culture Weekend het Neushoorn-podium in WORM! De entree is uiteraard gratis!

Samen met Eendracht Festival, Rotterdam Street Culture Weekend en Stichting Levels hebben we onze nek gebroken. Op het samenstellen van de line-up uit alle aanmeldingen, welteverstaan. Maar we zijn eruit; de line-up is nu bekend. Dit zijn de namen die tussen 19:00 en 23:00 allemaal een half uur de tijd krijgen om zichzelf aan het publiek in WORM te laten zien:

Wowi
GEEL
B3lly
Ruwhel & De Bigi Blues Band
FoOL & DreyAndrey

Uiteraard kun je ook alle andere venues (de andere zalen van WORM, Rotown, Boomgaardstraat, Arminius -buiten en binnen- en Heilige Boontjes) gratis bezoeken! Als je een rondje maakt door het centrum,

Voor meer informatie over Eendracht Festival verwijzen we je door naar de website van het festival of de socials. Wie zien we dáár op 21 juli?

Geplaatst door bowie op 11 juli 2022