Speel jij 4 mei in het voorprogramma van Ray Fuego? Schrijf je nu in!

Je hebt er eventjes op moeten wachten, maar Talent Meets Talent komt ook in 2019 weer terug. Opkomend hiphoptalent kan zich vanaf vandaag aanmelden om op zaterdag 4 mei op te treden als support-act van Ray Fuego in de Hall Of Fame, Tilburg. Hoe? Simpel, gewoon via onze Dropzone!

Talent Meets Talent, een productie van To The Max, is een avond waarop landelijk hiphoptalent centraal staat. Zij kunnen podiumervaring opdoen door te spelen in het voorprogramma van een nationale hoofdact. Dit keer is dat Ray Fuego, die vorig jaar nog de 3voor12-Award voor het beste Nederlandstalige album won. Hij is bekend van zijn eigenwijze en punk-achtige attitude, het eigenzinnige SMIB-collectief en de band Ploegendienst. In de Hall Of Fame laat op 4 mei natuurlijk nummers horen van zijn vorig jaar verschenen albums Zwart en FUE, maar je kunt er donder op zeggen dat hij nog veel meer in zijn mars heeft.

Hiphoptalent uit het hele land kan zich nu aanmelden om met de Amsterdamse rapper in één line-up te staan. De zes beste talenten-acts zullen het podium betreden om aan de bezoekers en elkaar te laten horen wat ze in huis hebben. Rock je daar zó hard dat de organisatie echt niet meer om je heen kan, maak je zelfs kans op spots op andere podia en festivals, waaronder FRESH! In de Mezz, Breda of de Talent Meets Talent-showcase op WOO HAH!. Sick? Dacht het wel.

Inschrijven maar!
Aanmelden is heel simpel; drop je gegevens zo compleet mogelijk in onze Dropzone! De directe link vind je hier. Vergeet niet je contactgegevens in te vullen zodat de organisatie je makkelijk kan bereiken en voeg een videoclip of een track toe en je maakt kans om op 4 mei te spelen in Tilburg. Doe het snel, want je kunt je aanmelden tot en met 5 april. Deelnemende acts krijgen zo snel mogelijk daarna bericht.

Niet optreden maar wel zin in een keiharde hiphopavond?
Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 8,50 via deze link!

Check ook alvast het Facebook-evenement, zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes.

Geplaatst door bowie op 8 maart 2019