Wakeem dropte in oktober zijn laatste project 24k. Om de periode rondom die release af te sluiten en meteen een nieuwe te beginnen brengt hij een video uit voor de titeltrack.

De Tilburger legt uit: “De afgelopen tijd ben ik veel bezig geweest met clips schieten en er komt binnenkort een nieuw project aan.” De video van 24k is dan ook een finale en nieuwe start tegelijk. Het is geschoten door Marijn Ouwerkerk, waarmee Wakeem naar het Amsterdamse IJburg reisde voor de shoot: “We hadden geregeld dat we bij een tennisclub konden schieten. Het regende al de hele dag, maar toen we met z’n allen verzamelden kwam de zon lekker door. De draaidag verliep chill en vlot. Ik heb nog nooit zo easy een clip geschoten.”

Dat de video nu pas verschijnt, bijna tien maanden na de release van het nummer en de bijbehorende tape, heeft een goede reden. “De clip komt nu pas omdat ik graag wilde dat het project als geheel de aandacht kreeg. En eigenlijk komt het wel goed uit; het is nu lekker warm weer en het is een hele warme pokoe. Daarnaast is het ook gewoon nuttig om alvast momenten te creëren voor wat nog gaat komen.”

Houd Wakeem dan ook in de gaten voor nieuws rondom releases en check de fijne video hieronder.

Meer Video's