Laten we met de deur in huis vallen; we lezen vaak in de comments onder YouTube-video’s en onder onze eigen content berichten met de strekking dat ‘vroegâh alles beter was’. Er wordt wat afgezeken door de mensen op internet. “Hoe kunnen jullie dít nou weer overslaan in jullie jaarlijst?” en “Een lijst met Cardi B en Ronnie Flex nemen we niet serieus” zijn de meest gelezen voorbeelden van vorige week.

Als antwoord posten we dan vaak dat je moet luisteren naar wat we posten want Cardi en Ronnie rappen op de releases; ze hebben bars, delivery en snoeiharde beats. Maar oké, omdat we ook nog steeds down zijn met boombap hebben we vandaag deze release van twee ‘nieuwe’ rappers voor je.

Bang om erop te klikken hoef je zeker niet te zijn, want IDK en Denzel Curry gaan gewoon back to back gedurende tweeënhalve minuut. Met bars, flows en een hele fijne rijmtechniek. Rappen zoals rappen ooit bedoeld was. De track was al te vinden in onze jaarlijst van 2018 maar daar hebben we je niet over gehoord. Waarschijnlijk omdat je te druk was met de trap afkraken die erin te vinden was. Gelukkig posten we ‘m alsnog een keertje op de site want kort na de jaarwisseling is er een even grimmige viddy voor verschenen.

‘Maar hey, pas op! Het zijn twee rappers van een nieuwere generatie!’, schreeuwt dat duiveltje op je ene schouder. ‘Maar hey, het is kneiterharde boombap’, zegt dat engeltje op de andere. En that’s where we step in met het volgende: denk niet in hokjes, maar in goede muziek. Want dat is wat deze twee voor je in petto hebben!

Check de video van de Once Upon A Time Freestyle hieronder:

Meer Video's