Vic9 dropt een nieuwe EP: ’92:29′

Als je nog op me slaapt, dan lig je straks onder lakens / elke dag dank ik de strap en dank ik onze vader / ik zweer ik ga dood als gangster net zoals m’n vader…

Vic9 ontwikkelt zich razendsnel als soloartiest. Nadat hij featurings had gedaan op diverse projecten van Rotterdam Airlines en daarna officieel debuteerde op het All Eyez On Us-project van Top Notch kwam hij eind vorig jaar met zijn solo-EP 9. Nu is daar het vervolg van beschikbaar.

Op 92:29 werkt de mysterieuze rapper uit Hoogvliet -die zijn gezicht nog altijd niet laat zien- samen met niet de minsten: onder meer Ronnie Flex, 3robi, Josylvio en JoeyAK verlenen hun medewerking. Ook is de al eerder verschenen single No Lack met Eves Laurent, Jayh en Geechi te vinden op de EP.

Natuurlijk staat de EP weer vol met straatverhalen. Stream ‘m hieronder: