Van ‘Never Sleep’ naar ‘DIAMOND DALLAS’: nieuwe tunes galore!

Deze week hebben we stagiaire Zoë Jonker onze playlist laten cureren. Dat betekent overigens niet dat de nieuwe tracks minder hard zijn. Er is in de afgelopen dagen megaveel muziek uit Amerika onze kant opgekomen. Laten we er samen doorheen gaan en ze licht meteen drie tracks voor je uit Blaas alle nummers door je speakers of koptelefoon in de trein terwijl je deze lijst doorneemt!

NAV – Never Sleep (met Lil Baby feat. Travis Scott)

NAV, Lil Baby en Travis Scott, een perfecte combinatie als je het mij vraagt. Van deze artiesten zijn we al een aantal harde nummers gewend, maar tipt Never Sleep ook aan de verwachtingen? Het refrein is vet, de beat is vet en ze hebben alle drie geweldige verses. Never Sleep is de eerste single van NAV z’n vierde studioalbum; Demons Protected by Angels. NAV heeft ons al een kleine sneak peek gegeven, op 20 juli 2022 deelde hij een kort fragment op zijn discord-server. Ook RapCaviar plaatste later nog een klein fragment. De verwachtingen lagen hoog. Deze tune staat hier alvast op repeat.

Aitch 1989

Drie jaar geleden was Aitch nog een underground rapper uit de UK. Vandaag de dag kennen we hem als award-genomineerde artiest en is hij uitgegroeid tot een bekende naam. Als eerbetoon aan het jaar waarin de original Fools Gold werd uitgebracht, wordt 1989 gedropt als single met muziekvideo. 1989 is de tweede single van zijn debuutalbum Close To Home, dat afgelopen week verscheen. Bij ons valt het album in de smaak want ook R Kid ft. AJ Tracey staat in onze lijst. Een glansrijke toekomst lonkt voor Aitch.

Armani White – DIAMOND DALLAS

Armani White is een artiest waar we een tijd geleden nog niet bekend mee waren. Maar toen ging hij ging viraal met het nummer BILLIE EILISH maar hoe gaat DIAMOND DALLAS het doen? Samen met een muziekvideo brengt hij het nieuwe nummer uit en wij waren reuze benieuwd. Wij zijn in ieder geval groot fan deze breakthrough artist van 2022 en kunnen niet wachten om te horen wat hij nog meer in petto heeft.

De hele playlist check je hieronder!

Geplaatst door bowie op 23 augustus 2022