Ultimate bboy hiphop 6 juni 2001

Hiphopparties in Zwolle zijn er in regelmaat onder de naam ultimate bboy hiphop. Deze keer een editie met Boomoperators en Opgezwolle.

Zoals ‘iedereen’ wel weet komt er een nieuw hiphop talent uit Zwolle genaamd Opgezwolle. 6 juni 2001 was de tijd dat ik ze eens zou zien optreden op The Ultimate Bboy party in Zwolle (deel heel veel).

De avond begon in Hedon zoals altijd met heel lang hiphop en live DJ’s. Tegen een uurtje of 11 kwamen Boomoperators op, en sja ze zijn goed maar wel erg eentonig met de raps. Veel engels gebla tussendoor (yo yo Zwolle how yar doing wassup.. ok lets kick this you know). Dit is Nederland, praat dan ook gewoon normaal nederlands als je uit Eindhoven komt.

Na toch een leuk optreden kwam Opgezwolle op en ik kan je zeggen dat ze echt groot gaan worden in de hiphop scene. Strakke teksten en vette beats vanaf het begin. Het publiek had er zin in en de stad kreeg weer een ego boost door OP GE ZWOLLEZWOLLE ZWOLLE. Opgezwolle trad aardig lang op want ze bleken best een aantal nummers op de planken te hebben liggen.

Binnenkort komt hun promo cd uit en ik kan je het aanraden, check it! Ook binnenkort: www.opgezwolle.nl

Fixtures
Hoogtepunt : Opgezwolle
Dieptepunt : het lange wachten
Bier: groot 3,50, klein: 2,50
Wc: 0,-
Garderobe: 1,-
Fotograferen: ja
Geluid: zeer goed
Bezoekers: circa 150-200
Damage: 10,-
Cijfer: 8

Geplaatst door bowie op 31 december 2001