Twee nieuwe nummers van Chance The Rapper!

In juli bracht Chance The Rapper zijn eerste eigen nummers uit sinds Coloring Book. Vier nummers verschenen toen plots op zijn Soundcloud- en Spotifypagina. Nu lost hij weer uit het niets nieuwe muziek; vandaag kun je twee nieuwe tracks beluisteren van Chano From 79th.

My Own Thing is een vrolijke Chance zoals we die kennen van bijvoorbeeld Angels en Good Ass Intro. Chance wordt bijgestaan door stadgenoot Joey Purp en samen leveren de twee een speelse uplifting-track op die je terug doet verlangen naar de zomer. Checken:

De andere track, The Man Who Has Everything, brengt Chano compleet terug in rapmodus en doet denken aan dat andere nummer dat hij dit jaar dropte; I Might Need Security. En deze past perfect bij de tijd van het jaar nu de laatste maand van het jaar is aangebroken. Op een sample die “love me forever, that’s all I ask of you” zingt en terwijl er een akoestisch gitaartje op de drums meetokkelt, is er Chance die zich afvraagt wat de Kerstman moet geven aan een man die alles al lijkt te hebben. Zijn al die materialistische zaken nog wel nodig als er familiebanden en vriendschap in het spel zijn? Beluister dat meesterwerk hieronder.