To The Max wil van Tilburg een hiphopstad maken

Zo’n anderhalf jaar terug zijn we de samenwerking met To The Max aangegaan. Rappers kunnen zich via de Dropzone van Hiphop In Je Smoel aanmelden om zo een showcase te rocken in de Tilburgse Spoorzone, waarna de beste acts doorgaan en mogen spelen op bijvoorbeeld WOO HAH! of op On Stage, in het voorprogramma van bekendere mc’s. We vonden het hoog tijd voor een interview met de organisatie, dus gingen we langs in de Hall Of Fame, waar hun kantoor gevestigd zit, om de organisatie en ATLouis, STEEV en Vin Arge (die allemaal al meerdere keren hebben opgetreden bij To The Max events) aan de tand te voelen. We kregen er ook spontaan een freestyle-sessie bij.

Check hieronder het gesprek over het begin van Talent Meets Talent, de voor- en nadelen van het gevestigd zijn in Tilburg en wat To The Max voor de artiesten betekent:

Aankomende zaterdag rockt To The Max weer een Talent Meets Talent-showcase tijdens WOO HAH!, van 17:30 tot 18:30 zie je de beste acts van de afgelopen 2 jaar op het FunX-podium.
Daarnaast presenteren ze op 26 juli De Likt in de Hall Of Fame en op 23 september staan D-Double en Raw Roets naast de beste talenten van dit seizoen, eveneens in de Hall Of Fame.

 

Geplaatst door bowie op 28 juni 2016