De ultieme playlist voor als je eigenlijk de club in wilt maar thuis moet blijven

We snappen het; normaal zat je nu misschien nog uit te brakken van wat er gisteravond, vannacht of vanochtend vroeg allemaal gebeurde. Het coronavirus is geen grap, en kroegbazen en clubeigenaren die hun toko afgelopen weekend alsnog open gooiden onderschatten dit virus als een malle. Daarom houden we het initiatief graag bij de feestbeesten, de kroegtijgers, de clubhoppers, de dansvloer-killers en de barhangers; jullie dus. Onderschat dit virus alsjeblieft niet en blijf thuis. Zeker nu het kabinet wél eindelijk drastische maatregelen neemt en de kroegen sluit; BLIJF. ALSJEBLIEFT. THUIS.

Makkelijker gezegd dan gedaan? We hebben iets om je bij je avonden thuis te helpen, óf om de pijn te verzachten als je zelf al goed bezig was. Een dikke playlist met daarin de bangers van dé ultieme dansvloer-producenten in ons boekje: The Neptunes. Het duo bestaande uit Pharrell Williams en Chad Hugo gooit al ruim twintig jaar de ene produtie na de andere eruit. Talloze clubhits passeerden de afgelopen twee decennia de revue, maar ze verzorgden ook vele remixes en singles die je wellicht niet kent.

Dus volg de adviezen van het RIVM op, blijf lekker waar je zit -lees: thuis!- en pomp deze playlist vol klassiekers uit de koker van de mannen uit Virginia. Want dat jij niet bang bent om zelf besmet te raken, wil niet zeggen dat je niemand anders kunt besmetten. Als we samen opereren, staan we sterker. Muziek gaat ons niet redden, maar het verzacht wellicht wel de pijn van die paar keer minder stappen in je leven.

Stay safe, druk op play en stuiter je huiskamer door op vijftig (!) tracks van The Neptunes.

Geplaatst door bowie op 15 maart 2020