The Game – The Documentary 2.5

The Game’s nieuwe album The Documentary 2 verschijnt in twee delen en is dus een dubbelalbum. Een week na het eerste deel, dat aanstaande vrijdag verschijnt en waarvan je de cover en tracklist hier kunt checken, komt The Documentary 2.5 uit en ook daarop werkt The Game veel samen; o.a. Busta Rhymes, Nas, Lil Wayne, Scarface, Anderson .Paak, YG, Jay Rock en ScHoolboy Q staan erop. 16 oktober dus. Cover en tracklist:



01. New York Skit
02. Magnus Carlsen (feat. Anderson .Paak)
03. Crenshaw/80s and Cocaine (feat. Anderson .Paak & Sonyae)
04. Gang Bang Anyway (feat. Jay Rock & ScHoolboy Q)
05. The Ghetto (feat. Nas & will.iam)
06. From Adam (feat. Lil Wayne)
07. Gang Related (feat. Asia)
08. Last Time You Seen (feat. Scarface & Stacy Barthe)
09. Intoxicated (feat. Deion)
10. Quik’s Groove (feat. DJ Quik, Sevyn Streeter & Micah)
11. Outside (feat. E-40, Mvrcus Blvck & Lil E)
12. Up On the Wall (feat. Problem, Ty Dolla $ign & YG)
13. Sex Skit
14. My Flag/Da Homies (feat. Ty Dolla $ign, Jay 305, AD, Mitch E-Slick, Joe Moses, RJ & Skeme)
15. Moment of Violence (feat. King Mez, Jon Connor & JT)
16. Like Father Like Son 2 (feat. Busta Rhymes)
17. Life