Talent Meets Talent met Sor is verplaatst naar 3 oktober

Je mag ’t geen nieuws meer noemen. Tot 1 juni zijn alle evenementen in Nederland verboden. Deze enorme klap raakt iedereen tot diep in de culturele sector; zelfs de acts die zich via onze Dropzone hebben aangemeld voor de eerste Bredase editie van Talent Meets Talent. Maar To The Max zou geen sicke organisatie zijn als we het niet samen konden flippen in positiviteit; de editie met rapper Sor in de hoofdrol is verplaatst naar 3 oktober én de Dropzone is langer geopend! Lees hieronder alle informatie.

Voor de eerste editie in Breda stapt To The Max van het vaste honk af; de Hall Of Fame in Tilburg. Het Bredase poppodium MEZZ is dit najaar het toneel van Talent Meets Talent. Op 3 oktober vindt de editie plaats waar Sor zowel een optreden komt doen als vragen van opkomende hiphopacts en het publiek beantwoorden. Voor de show zal er een Q&A met de Black Acid-rapper plaatsvinden. Daarna gaan de showcases van de talentvolle hiphopacts van start, en Sor komt de boel afsluiten met een dikke show. Het Facebook-event is hier te vinden. Wil je niet optreden maar gewoon een kwalitatieve hiphopavond beleven? Tickets fix je hier.

Omdat we deze dagen toch meer online zijn dan anders, hebben we in overleg met To The Max besloten de Dropzone langer open te houden voor geïnteresseerde hiphopacts. Wil je op 3 oktober spelen als support van Sor, netwerken, een Q&A bijwonen én een heerlijke hiphopavond beleven? Schrijf je dan in via de Dropzone. De Dropzone blijft, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, open t/m 26 april. Na deze datum gaat de selectiecommissie zes acts uitkiezen die zich mogen showcasen tijdens de Talent Meets Talent editie in MEZZ. Deze acts worden persoonlijk benaderd via de contactgegevens die je bij de aanmelding invult.

We hebben in deze dagen dringende behoefte aan nieuwe tunes, en jij kunt in het najaar vast een podium gebruiken om je ding op te doen. Twee vliegen in één klap, dus. Let’s go!

Direct inschrijven doe je via deze link!

Geplaatst door bowie op 24 maart 2020