Talent Meets Talent #4 heeft bomvol programma op 19 juni

Finito. De Dropzone is dicht, de line-up is bekend! Op vrijdag 19 juni kun je wederom in de Hall Of Fame te Tilburg terecht voor een avondvullend hiphopprogramma vol nieuw talent. De vierde editie van Talent Meets Talent, gepresenteerd door To The Max, is wederom gratis te bezoeken. Check onderstaand alle info. En er is meer goed nieuws rondom To The Max…

EauxbyTMTjuniPIC15
Eauxby tijdens Talent Meets Talent #3, door Bogdan Khromov

In samenwerking met HIJS heeft To The Max de line-up voor de nieuwste editie van het event samengesteld. De acts die op zullen treden zijn:

LenBulls, AlphaDNA, Tshi Kapa, De Rechtstaat, Derka, Gakke Labelge (BE), Discipline x Lerrie, Jesse Joey James, Yung Amadeus, Loewie, Starrlight, Lefreau, Connect, Extrovagant, No Order (E.T.), JOE NulVierNul en Ducaz Beats.

Zij maken allemaal kans op een spot op de tweede editie van Talent On Stage, die later dit jaar plaats zal vinden in de concertzaal van de Hall Of Fame. Daarnaast presenteert To The Max op 27 juni een speciale showcase tijdens Festival Mundial in Tilburg; van 17.30 tot 19.30 uur kun je die dag in de Tilburgse Spoorzone terecht voor je live hiphopfix.

Wij hebben er alvast zin in, kom langs!

Voor in je agenda:

Talent Meets Talent #4
Vrijdag 19 juni, 19.00-01.00 uur
Hall Of Fame, Burgemeester Brockxlaan 6, Tilburg
Gratis entree

To The Max @ ‘Onze nachtclub’ op Festival Mundial
Zaterdag 27 juni, 17.30-19.30 uur
Spoorzone, Tilburg
Website

ToTheMax19juni2015lfyer