Stream het langverwachte debuutalbum van CyHi The Prynce vóór de releasedatum

CyHi The Prynce is al sinds 2010 getekend bij G.O.O.D. Music, maar van een album kwam het nooit. Wel stond hij op bijvoorbeeld So Appalled, harkte hij meerdere Grammy-nominaties binnen als songwriter van All Day en Ultralight Beam, was hij meermaals te horen op Cruel Summer en dropte hij een aantal mixtapes. Maar het grootste project wat hij voor zijn kiezen kreeg was het meeschrijven aan Yeezus, waar hij bij alle tracks -op één na- in de credits staat vermeld.

Aanstaande vrijdag verschijnt zijn langverwachte debuutalbum, getiteld No Dope On Sundays. Single Dat Side, waarop hij werkt met Ye himself (en die deze week is opgenomen in onze Spotify playlist) is al een tijdje uit, maar er staan ook tracks op met bijvoorbeeld ScHoolboy Q, Travi$ Scott, Pusha T en 2 Chainz.

Als je hier klikt en vervolgens op de play-button, dan kun je het album alvast streamen vóór de release en dan krijg je er persoonlijke verhalen van CyHi over iedere track gratis bij. We zullen vrijdag checken of ‘ie ook op Spotify staat, dan sluiten we die link uiteraard hieronder in.