Spelen op Talent Meets Talent #5? Schrijf je nu in!

Murda, De Likt, Boef en de Gelogeerde Aap… Allemaal stonden ze al eens op de planken tijdens een To The Max evenement, aangevuld met het beste raptalent van Nederland. Jij kunt daar in 2016 aan worden toegevoegd. Ben je, solo of met een groep, bezig met hiphop en heb je zin om 19 februari te rocken op Talent Meets Talent #5? Pak deze kans in en schrijf je in via onze Dropzone!

ToTheMaxonstage2IMG_2315

Het To The Max-traject is voor alle acts die een show willen geven in de zaal van de  Hall Of Fame in Tilburg. Wie weet ben jij zó goed dat de organisatie besluit je als support-act voor een grotere act neer te zetten! De talenten die zich eerder inschreven kwamen terecht op de podia van onder meer WOO HAH! en Festival Mundial. Wie weet zien we jou daar ook wel terug! Maar eerst rock je natuurlijk Talent Meets Talent #5, waar je jezelf in de kijker speelt in de zaal van de Hall Of Fame in de Tilburgse Spoorzone.

Inschrijven voor een show op Talent Meets Talent #5 kan vanaf nu! Wees snel want op 3 januari sluit de inschrijfperiode. De 12 beste acts zullen op 19 februari performen in de Hall Of Fame en maken kans op een spot op Talent On Stage #3 later in het jaar, waarvoor de hoofdact(s) later bekend worden gemaakt. Inschrijven doe je via onze Dropzone:

Vul direct dit formulier in (drop je track/video, je e-mailadres, info over je act etc.). Deadline is 3 januari 2016!

Mocht je worden gekozen neemt de organisatie kort na 3 januari contact met je op. Vul dus altijd een werkend e-mailadres en telefoonnummer in!

Geplaatst door bowie op 30 november 2015