Speel jij op Talent Meets Talent #4 in Tilburg? Schrijf je nu in!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! HIJS gaat, na het succesvolle eerste collabo-event in de vorm van Talent Meets Talent #3 (check de pics hier) opnieuw de samenwerking aan met evenementenorganisatie To The Max. Samen zijn de organisaties op zoek naar nieuw hiphoptalent, die een (en mogelijk twee!) show(s) willen rocken in de Hall Of Fame in de Tilburgse Spoorzone. Vanaf vandaag kun je je inschrijven om een show te spelen op de vierde editie van Talent Meets Talent, een avond die zoals de naam al doet vermoeden draait om talentontwikkeling op het gebied van hiphop. Dit doe je via de Dropzone op HIJS. Lees snel verder voor meer informatie.

ToTheMax19junipromofoto2015
Vin Arge op Talent Meets Talent #3 (27 maart 2015), door Chaos Media

De To The Max evenementen beleefden hun eerste edities in de zomer van 2014 en bestaan uit reeksen van drie evenementen. De twee ‘Talent Meets Talent-edities’ worden in de foyer van de Tilburgse Hall of Fame gehouden en de acts die de beste performance neerzetten mogen vervolgens ook nog naast hoofdact(s) staan op de ‘On Stage-editie’, die in de concertzaal van de Hall of Fame wordt gehouden. Op de eerste Talent On Stage stonden hoofdacts Boef en de Gelogeerde Aap en De Likt naast divers hiphoptalent, te weten: Afronaut, Steev, McGyver, Kringili & Alex Megas, Banganagangbangers en Tytizzeey, Wakeem & JoBone.

Voor de tweede reeks events zoekt de organisatie in samenwerking met HIJS hiphoptalent uit heel Nederland die een korte showcase willen rocken (en daarnaast willen netwerken met andere producers en mc’s) op de volgende editie van Talent Meets Talent, op vrijdag 19 juni in de Hall of Fame te Tilburg, om daarmee kans te maken op een volledige show op een On Stage-editie. Niet alleen rappers zijn welkom, ook beatmakers kunnen zich t/m 17 mei 2015 inschrijven om hun producties te laten horen bij een Talent Meets Talent-editie. Je kunt je vanaf nu inschrijven via de Dropzone! Dit doe je door deze stap te volgen:

  • Vul direct dit formulier in (drop je track/video, je e-mailadres, informatie over je act etc.) Deadline is 17 mei 2015!

Mocht je worden gekozen neemt de organisatie kort na 17 mei contact met je op. Vul dus altijd een werkend e-mailadres en telefoonnummer in!

Om een indruk te krijgen van de To The Max evenementen check je de aftermovie van de eerste Talent On Stage: