Speel jij 11 november in het voorprogramma van ANBU? Schrijf je nu in voor Talent Meets Talent!

De zon schijnt en de zomer probeert definitief door te breken in Nederland, maar als rapper zit je natuurlijk niet stil! Je werkt aan je flow, probeert dikke bars te schrijven en neemt je tracks op in de booth, right? Wat nou als we je vertellen dat je door één van je tracks te uploaden in onze Dropzone een optreden kunt pakken als support van ANBU op 11 november in de Hall Of Fame te Tilburg en misschien wel meer? Hell yeah, Talent Meets Talent gaat weer van start en je kunt je vanaf nu inschrijven!

Op de elfde van de elfde rockt de Limburgse crew ANBU de Hall Of Fame en hiphoporganisatie To The Max en Hiphop In Je Smoel gaan weer samen op zoek naar opkomend talent om te spelen als support acts. Je krijgt dan niet alleen de mogelijkheid om je te presenteren aan een nieuw publiek, er zullen ook diverse seminars en Q&A’s gegeven worden om je wegwijs te maken in de muziekindustrie én er zijn doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een editie van HOF x To The Max of WOO HAH!. Treed jij binnenkort in de voetsporen van o.a. Kringili & Alex Megas, WatWatIs en Gianski?

Inschrijven maar!
Vanaf nu kun je je via onze Dropzone inschrijven voor Talent Meets Talent, op 11 november in de Hall Of Fame te Tilburg. Rechtstreeks inschrijven doe je via deze link. Doe het snel, want de inschrijfperiode sluit op 4 september. Optredende acts krijgen z.s.m. daarna bericht.

Knal jezelf alvast op aanwezig in het Facebookevent en volg de pagina van To The Max voor meer info.

Geplaatst door bowie op 10 juli 2017