Snoop Dogg komt volgende week naar Rotterdam Ahoy en jij kunt erbij zijn!

Het duurde vier jaar voordat afgelopen maart zijn show in de Ziggo Dome door kon gaan, maar Snoop Dogg’s stop in Amsterdam smaakte blijkbaar naar méér. De Long Beach raplegende staat over precies een week, op dinsdag 19 september, in Rotterdam Ahoy tijdens zijn najaarstour. Het mooiste van alles is: wij mogen van concertorganisator Friendly Fire 1 x 2 tickets weggeven!

 

Zijn kraakheldere stemgeluid, laid back delivery en natuurlijk een arsenaal aan hits van Drop It Like It’s Hot tot The Next Episode; een Snoop Dogg-show is er eentje voor op je afvinklijst. Mocht je het optreden in Amsterdam om een of andere reden hebben gemist, krijg je deze maand een herkansing in Rotterdam. Het belooft een show te worden waarin Uncle Snoop je meeneemt op een reis die kriskras door 30-jarige carrière zoeft. Zijn oeuvre is inmiddels zo breed dat je naast westcoast-classics ook zijn bijdrages aan hele grote poptracks kunt verwachten.

Over Snoop Dogg

Calvin Broadus, zoals de rapper echt heet, is een ware Westcoast-legende. Hij brak in 1992 door met zijn kenmerkende stemgeluid en ontspannen rapstijl op Dr. Dre’s album The Chronic. Dit debuut betekende het begin van een indrukwekkende loopbaan. In 1993 bracht hij zijn soloalbum Doggystyle uit, dat meteen een gigantisch succes werd. Het album werd een van de snelst verkopende hiphopalbums ooit en vestigde Snoop’s naam in de hiphopwereld.

Sindsdien heeft Snoop Dogg talloze albums uitgebracht en met een breed scala aan artiesten samengewerkt. Zijn muziek varieert van laid-back West Coast gangsta rap tot meer experimentele en diverse stijlen. Zijn unieke stijl en charisma hebben hem geliefd gemaakt bij fans over de hele wereld. Snoop Dogg is ook actief als acteur, zakenman én presentator.

Obie Trice zal als special guest optreden in Rotterdam Ahoy.

WINNEN

Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.snoopdogglive.nl. Maar wat is er nou leuker dan tickets kopen? Tickets winnen natuurlijk?  Check daarom onze Instagram-post en zet jezelf goed vóór a.s. donderdag 14 september 23:59. Op vrijdag 15 september ontvangt de winnaar van ons een DM!

Geplaatst door bowie op 12 september 2023