Slenterprise trapt het derde seizoen HIJStakkies af met Eijer als gast!

Tijd over dankzij een thuisquarantaine? Dan hebben we de komende anderhalf uur in elk geval wat te beiden voor je, dankzij de eerste aflevering van seizoen drie van HIJStakkies! We praten in het kantoor van VXF x SLE met Eijer, de Slenterprise-rapper die je onlangs nog op die heerlijke posse-cut hoorde, om onder meer over zijn nieuwste tape te spreken. Ook clipmaker Sanjin Hadzalic schuift aan, de man die in de creative storm die Slenterprise heet, “alle kusthit” regelt, om met de woorden van Eijer te spreken.

In dit seizoen gaan tweewekelijks langs bij een gast om actuele zaken in de hiphopwereld. Ten minste, dat was het plan. De vraag is even hoever we buiten de deur komen nu iedereen thuis moet blijven zitten, maar we wilden je deze aflevering in elkaar geval niet ontzeggen. Digitale releases gaan namelijk wel gewoon door. Dat geldt voor de kersverse viddy van Eijer en Dookie hierboven, en dus ook voor in elk geval deze aflevering.

Vanaf nu dus anderhalf uur barbershop-talk voor je, met daarin de volgende onderwerpen:

  • We bespreken de rechtszaak van Megan Thee Stallion tegen haar eigen label.
  • Het postume album van Pop Smoke dat 50 Cent produceren gaat.
  • In de rubriek Classic of Niet? proberen we te bepalen of Fif’s The Massacre het  C-woord verdient.
  • Betekent het ontslag van Flavor Flav het einde van Public Enemy en hoe erg is dat?
  • En wassup met Slenterprise en de nieuwe EP van Eijer?

En je hoort muziek van Lil Uzi Vert, Josbros, Royce da 5’9, Megan Thee Stallion, Pop Smoke, 50 Cent, $KEER&BOO$ en natuurlijk Eijer! HIJStakkies seizoen 3, aflevering 1, is nu te beluisteren via onder meer Pocket Casts, Stitcher, Apple Podcasts en Spotify.

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 18 maart 2020