Skin Deep: Mr. Probz

Mr. Probz bekend van Bolletjes Blues en member van Most Official is de volgende artiest die centraal staat bij onze Skin tats Deep special.

Work in progress..Het moet de hand van Jezus voorstellen die ’’geeft’’ en ik ben nog van plan er hand bij te maken die ’’neemt’’ omdat ik geloof dat er altijd een stabiele balans moet zijn tussen die twee wil je een goed mens zijn. Daarbij ben ik ook een gelovig persoon en het is niet alsof ik punten probeer te scoren, maar meer omdat ‘’what goes arround comes arround’’ ook naar mijn mening niet zomaar een uitspraak is..

A. staat voor me moeder met de ondertiteling ’’advice’’ omdat dat zij toch wel één van de grootste informatie bronnen is geweest in mijn leven.
R. staat voor me vader met de ondertitteling ’’respect’’ omdat hij mij altijd heeft geleerd iemand te respecteren als die jou respecteerd en terug te geven wat je krijgt of het nou positief is of negatief. Ik heb ze duidelijk op me onderarmen geplaatst zodat ik er elke minuut van de dag aan herinnerd wordt.

‘’Familia va Primero’’ betekend familie komt op de eerste plaats, omdat er voor mij niks belangrijkers bestaat dan hun.

Veel mensen vragen mij waarom ik deze heb gezet maar de reden is simpel..een Pitbull is loyaal en zal heel snel bijten voor iemand die hij lief heeft en gaat altijd op z`n gevoel af en mensen die mij een beetje persoonlijk kennen weten dat de vergelijking goed bij mij past. Daardoor heb ik toch wel slechte en betere dingen meegemaakt, maar uiteindelijk wil je het altijd simpel houden voor jezelf, zodat er ook geen ruimte is voor twijfel naar jezelf toe. Met andere woorden als iemand kwaad over mij zou spreken waar ik niet bij ben tegen een persoon die ik ken en die mij ’’kent’’ graaft hij z`n eigen graf met leugens, omdat het heel duidelijk is van welke hoek ik kom (gaat diep hé voor een hondje?).

Nou dat kruis is wel duidelijk denk ik en vond het wel een mooie locatie… Om me pols heen heb ik ‘’Only in God I trust’’ staan omdat daar toch wel meer dan een kern van waarheid in zit voor mij dan. Ik heb veel verschillende soorten gezichten tot nu toe ontmoet in mijn leven, maar mijn vertrouwen in dat is nog nooit ook maar een procent afgedwaald…

Dat kroontje op mijn hand heb ik laten zetten uit respect voor een goede vriend van mij die nu een hele lange tijd weg is en gaat zijn…

Geplaatst door bowie op 10 juli 2006