Sjaak is terug en jíj kunt 17 november in zijn voorprogramma staan!

Je hebt hen misschien wel gezien; de rappers die afgelopen weekend tijdens WOO HAH! optraden in de Lil Cube en de tent afbraken. Op zondag vertegenwoordigde een flink aantal Talent Meets Talent. Dit najaar gaat To The Max Entertainment weer op zoek naar een nieuwe delegatie hiphoptalent dat als support wil spelen vóór de show van niemand minder dan Sjaak! Op 17 november staat hij in de Hall Of Fame in Tilburg als headliner en jíj kunt het voorprogramma rocken. Hoe lees je hieronder.

Sjaak werd bekend met Ik Heb Schijt, zijn rebellerende samenwerking met Appa. Daarna vergaarde hij de cultstatus door grote feestanthems als Stuk, Krokobil, Helemaal Naar De Klote en Weekend te voorzien van zijn droge en unieke raps. Nadat hij veel muziek uitbracht bij SPEC en Top Notch kwam hij terecht bij Wilde Westen, waar hij vorig jaar zijn laatste soloalbum Sjaak uitbracht. Dit jaar kwam hij terug met THOP, een samenwerkingsalbum met producer en dj Sidney Samson en daarop is hij melodieuzer dan ooit. Hij is dan ook klaar om Tilburg te laten zien wat hij live in petto heeft en zal een groot blik hits opentrekken om te laten zien hoe ‘Dubbel O’ het doet.

Inschrijven maar!
Hij kan daarvoor wel een aantal support-acts gebruiken. Ben jij de ideale hiphopact en wil je rocken bij ‘Mister Shakes’ in het voorprogramma, seminars volgen van professionals uit de muziekindustrie, doorgroeien en daar wie weet nog meer shows uit slepen? Dit is je kans! Schrijf je dan nú in via onze Dropzone! Let op: vul alle velden in zodat de organisatie je inzending goed kan beluisteren / bekijken en je fatsoenlijk kan bereiken indien je een spot op het podium krijgt.

De inschrijfperiode sluit op vrijdag 14 september. De winnaars krijgen daarna zo spoedig mogelijk bericht. UPDATE: We hebben de inschrijfperiode nog even verlengd! Je kunt je inschrijven tot woensdag 19 september 23:59u!

Ook als je niet rapt ben je natuurlijk van harte welkom om hét hiphoptalent van Nederland te komen checken en daarna kapot te gaan bij de show van Sjaak. Attend hier het Facebook-event alvast.