Siggy & D1ns krijgen de Spotify Spotlight op zich gericht in hun rode BMW

Toen we het Zandvoortse rapduo Siggy & D1ns eind 2022 spraken zeiden ze al dat ze allerlei soorten beats in de houdgreep wilden leggen. Dynamisch, beweeglijk; met zomerhits over pillen en wiet, maar ook met serieuze takkies. Inmiddels maken ze zich op voor een nieuw album, waarvan ze al gestaag muziek aan het lossen zijn. De singles hitten tot nu toe allemaal in rap tempo de millie streams. De nieuwe track van de twee gaat over de troebele blik en de twijfel die een liefdesrelatie met zich mee kan brengen.

Siggy & D1ns – Wil Je Dat Ik Blijf

Beide mc’s komen door met hun gevoelens. De realiteit die de liefde is kan soms keihard zijn, leren ze. “Geloof dat alles wel goedkomt, wanneer de tijd rijp is / maar voel geen wederzijds begrip, wanneer het bij mij / dus vindt het goed als dingen gaan zoals ze gaan / en nu ik me afsluit, dat ik niet jou, maar jij eerder mij mist…” spit D1ns in de eerste verse, waarin hij constant wikt en weegt of hij moet blijven of moet gaan.

Siggy zet op zijn beurt “het hele gekke leven” dat hij leidt tegenover het feit dat hij denkt aan “huisje, boompje en kleintjes.” Leugens en woede worden ontweken met een jointje op de Zeeweg, maar tegelijkertijd is er wederzijds gemis als een van de twee uit zijn relatie even de ruimte neemt. Het is continu zoeken naar balans, de uitkomst ligt vóór hen. Alles wordt besproken over een sfeervolle beat van 23BEATS.

Siggy & D1ns werden voor deze Spotify Spotlight speciaal geillustreerd door Carlos Ribeiro. Check ook de andere singles tot nu toe in de gebundelde single op Spotify.

De hele Spotify-update van deze week, met verder ook nieuwe tunes van Josylvio, Beckie, Vic9 & Bigidagoe, JOJO AIR & Leblanco en internationaal o.a. Conway The Machine, Joey Bada$$ en Skepta check je hieronder. Pro-tip: abonneer op die playlist en je blijft altijd up-to-date.

Geplaatst door bowie op 23 januari 2024