Sevn Alias bracht zijn ‘Trap Grammy’ tour naar Tilburg

Hij kon rekenen op een trouwe fanbase in Tilburg: Sevn Alias’ enige Brabantse show van zijn Trap Grammy tour verkocht op het laatste moment uit, dus er was een goede 700 man aanwezig in de Jupiler Zaal van 013 om de nieuwe muziek van de Rotterdam Airlines-mc live te horen.

_don7165-kopieren

Sevn begint na support-act Kevin precies op tijd (20:50) aan zijn set met dezelfde intro als op de plaat. Het resultaat? Gillende meisjes. Sevn die vervolgens opkomt in een trainingspak? Gillende meisjes. De dj die Ma3lish, Fasta of Gass instart? Juist. Sevn Alias heeft de jeugd in zijn broekzak en wisselt moeiteloos kneiterharde bangers als De Dam/Lijnbaan en Kifesh af met zijn clubhits als Turnen of Now She See Me, waardoor hij diverse doelgroepen aanspreekt. Hij overtuigt vooral met het eerste deel van de show, waarin hij louter Esko-productie op de crowd afvuurt. Én hij heeft een legitieme reden om het publiek heen en weer te laten rennen met een track die Running Man Challenge heet. Aan het einde van zijn set komen ook Kevin (die nog beter wordt onthaald als tijdens zijn eigen show) en Jairzinho nog on stage om het feest compleet te maken.

_don7093-kopieren _don7133-kopieren

Sevn rapt werkelijk de longen uit zijn lijf, toch is hij zo nu en dan nauwelijks verstaanbaar. Soms moet hij wel héél hard z’n best doen om over de vocalen -die bij sommige tracks op de band staan- heen te komen en hij speelt het voor hem ingeruimde uur net niet helemaal vol. Maar aan de blije gezichten te zien die 013 -al dan niet met hun ouders- verlaten, ben ik een van de weinigen die daarover rept. Hij maakt nog wat selfies en snaps met telefoons die hem vanaf de voorste rij worden aangereikt en dan zit de avond er voor de meeste mensen (18-plussers kunnen door bij de Barong Family label night) al vóór tien uur op.

_don7152-kopieren _don7161-kopieren _don7220-kopieren

Geplaatst door bowie op 29 november 2016