Een grote carrière-move maken? Schrijf je in voor De Sena Grote Prijs van Rotterdam!

Ben je klaar voor de volgende stap in je muzikale carrière? Treed jij in de voetsporen van MC JR & Th’Acquisition en sta jij op 22 september in de finale van De Sena Grote Prijs van Rotterdam in de categorie hiphop? Je kunt je inschrijven t/m 31 mei, dus handel snel!

De categorie ‘hiphop’ is bedoeld voor vocalisten (zang, rap) en producers die zich richten op hiphop, trap, r&b, rap, dancehall, funk, nu-soul, reggae en freestyles en dit live kunnen performen middels het gebruik van een cd, usb-stick of laptop met eigen muziek, waarover live wordt gezongen of gerapt. Je act bestaat uit maximaal drie leden (let op: dus ook géén extra featurings!).

Het traject van De Sena Grote Prijs van Rotterdam is vernieuwd. Alle inzendingen krijgen een persoonlijk gesprek op kantoor bij de organisatie, met een vakkundige jury. Je hoort dan tevens of je door bent naar de finale op 22 september in BIRD. Daarna ga je een coachingstraject in waarin je feedback krijgt op je biografie en je presskit en je je social media-game up kunt steppen! Als finalist ontvang je sowieso een gage van € 250,- per muzikant, en de winnaar – wederom bepaald door een vakkundige jury- krijgt nog eens € 1000,- prijzengeld, een optreden op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019, een masterclass en nog veel meer. Alle info over het traject en de prijzen lees je hier.

Inschrijven doe je via deze link!