Say Hooooo! Dope parties in mei

Zaterdag 4 mei: Postmen (re-release Documents) in Paradiso, Amsterdam
Mei begint goed. In de grote zaal van Paradiso zal Postmen de re-release van hun klassieke album Documents presenteren. Speciaal ter ere van het 15-jarig bestaan van de plaat brengt Top Notch het album opnieuw uit. Tijdens de show in Paradiso zullen diverse gasten het podium betreden. DJ Waxfiend verzorgt het voorprogramma. Tickets kosten 15 euro (excl. lidmaatschap van Paradiso). Online bestellen kan hier.

 

 

Vrijdag 10 mei: Masta Ace (+ supports) in Mezz, Breda
Masta Ace lijkt kind aan huis te zijn in Breda. De rapper stond eerder tweemaal op Boogiedown Breda (een keer met eMC, de andere keer solo) en nu heeft diezelfde organisatie besloten om hem ook eens het poppodium van Breda, Mezz, te laten zien. Wordsworth, Skiggy Rapz & DJ DNS, DJ EZD en host Tjerkovara zullen de avond compleet maken. Een kaartje kost 16 euro, bestellen kan via de site van Mezz.

 

 

Dinsdag 21 mei: R.A. The Rugged Man + Shabaam Sahdeeq in Melkweg, Amsterdam
Het bevalt R.A. The Rugged Man goed in Nederland. Vorige maand stond hij nog in Eindhoven, deze maand komt hij terug naar ons land en doet hij de hoofdstad aan. Met Shabaam Sahdeeq en DJ D-Monica aan zijn zijde en met zijn kersverse album Legends Never Die in de winkel wordt het ongetwijfeld een dikke avond. Kaartjes zijn voor 17 euro hier verkrijgbaar. 

 

R.A. The Rugged Man in Eindhoven vorige maand, foto door Mista Sweet

 

Zaterdag 25 mei: KRS-One in Limburgzaal, Heerlen
Poppodium Nieuwe Nor en Theater Heerlen presenteren in de Limburgzaal van Theater Heerlen: de legendarische KRS-One. De Limburgse formatie Het VerZet verzorgt het voorprogramma, de DJ’s zijn Roman Baker en Raenys. Kaartjes voor de show in Heerlen zijn hier te koop. Naast Heerlen doet The Blastmaster de Effenaar in Eindhoven en Paard te Den Haag aan voor shows.

 

KRS-One in Eindhoven vorig jaar, foto door Lotte van den Acker
 

Dinsdag 28 mei en woensdag 29 mei: A$AP Rocky (+ A$AP Ferg) in Melkweg Amsterdam
A$AP Rocky bracht begin dit jaar zijn album Long.Live.A$AP uit. Op het album werkt hij samen met artiesten als Kendrick Lamar, Action Bronson, Gunplay en dubstep-DJ Skrillex. Aan het einde van de maand staat hij twee keer in de grote zaal van de Melkweg, met A$AP Ferg (eveneens uit de A$AP Mob-stal) als special guest. De eerste show is al uitverkocht, voor de tweede avond zijn nog kaarten beschikbaar, die je hier kunt bestellen. 

 

Geplaatst door bowie op 1 mei 2013