Say Hooooo! Dope parties in april

Zaterdag 6 april: Bring The Noise met R.A. The Rugged Man in Area 51, Eindhoven
Bring the Noise is het nieuwe hiphopfeest in skatepark Area51 en op de eerste editie is er een optreden van niemand minder dan R.A. The Rugged Man, die op 30 april zijn nieuwe album Legends Never Die dropt. Op die plaat doen onder anderen Masta Ace en Hopsin mee. Dj’s van deze avond zijn Reci-P, Native en 2Hype. Kaarten kosten een tientje aan de deur.

 

 

Zaterdag 13 april: Kleine Jongens Tour (Def P., Diggy Dex, Engel, DJ DNS) in De Piek, Vlissingen
Def P, Diggy Dex, Engel & DJ DNS bundelen, bijgestaan door rapper Just en trompettist Wouter Hakhoff, een maand lang de krachten om podia te bestormen met de ‘Kleine Jongens’ tour. 13 april reizen ze af naar Zeeland, waar de Piek wordt aangedaan. Kaarten kosten een tientje. Je koopt ze door hier te klikken.

 

 

Maandag 15 april: Onyx in Patronaat, Haarlem

House of Hiphop besloot om Onyx weer eens naar Nederland te halen voor een show. Deze keer staan Fredro Starr en Sticky Fingaz in de kleine zaal van Patronaat, Haarlem. Kaartjes kosten slechts twaalf euro en zijn te bestellen via deze link. Mocht Haarlem te ver van je bed zijn, kun je 14 april naar Heerlen.

 

Foto door Nomar Fats

 

Donderdag 18 april: Dope D.O.D. in Mezz, Breda
Dope D.O.D. presenteert hun nieuwe album op 20 april in hun thuisstad Groningen. Twee dagen daarvoor staan ze in Mezz te Breda. Grote kans dat je daar al een aantal nieuwe tracks van het duistere trio kunt horen. Ares staat in het voorprogramma. Kaartjes kosten € 12,50 en zijn hier te bestellen. 

 

Foto door Murph

 

Zaterdag 20 april: Encore met DJ Jazzy Jeff in Melkweg, Amsterdam
Op deze zaterdagavond vindt een speciale editie plaats van Encore, dé clubavond voor urban, hiphop en r&b in Amsterdam. Niemand minder dan Jazzy Jeff zal plaatsnemen achter de draaitafels. Kaarten kosten 15 euro en zijn te bestellen via deze website. 

 

Geplaatst door bowie op 4 april 2013