Say Hooooo! 5 Interessante Upcomin’ Parties

Zaterdag 11 september: War of Words met DuvelDuvel, DJ Mass, DJ Ivoryman en DJ DNA

“Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de WOW Bomber uit kwam, een underground tijdschrift vrijwel geheel gewijd aan het werk van een groep Utrechtse graffitischrijvers die zich specialiseerden in het bespuiten van NS treinen. Vanavond is de presentatie van de grote War Of Words update met veel niet eerder gepubliceerd werk van de afgelopen 21 jaar.”

@ Tivoli De Helling, Utrecht
Schade: 10 euro
Klik hier voor meer info

Woensdag 29 september Aloe Blacc

Je moet je zo onderhand wel gaan schamen als je Aloe Blacc’s hit I Need A Dollar nog niet kent. Een dag voordat de Stones Throw artiest optreedt in Paradiso, komt zijn album Good Things uit en de show van 30 september in Rotown, Rotterdam is inmiddels uitverkocht. Voor de show in Amsterdam zijn nog wel tickets verkrijgbaar.

@ Paradiso, Amsterdam
Schade: 16 euro + 3,50 euro lidmaatblablaschap
Klik hier voor meer info

Zondag 31 oktober Definitie van Dopeheid

’s Lands grootste Nederlandstalige hiphop indoorfestival staat alweer voor haar 17e editie. Ditmaal kun je ook weer een mix van gevestigde acts en opkomend talent verwachten.

@ 013, Tilburg
Schade: 27 euro + service- en transactieblablakosten
Klik hier voor meer info

Maandag 8 november Big Boi

Big Boi trad pas een keer eerder op in Nederland. In 2001 was hij met maatje André 3000 met OutKast voor het laatst in ons land. Nu presenteert Daddy Fat Sax live zijn ijzersterke album Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty (en vast nog wat OutKast classics).

@ Paradiso, Amsterdam
Schade: 29 euro + 3,50 euro lidmaatblablaschap
Klik hier voor meer info

Maandag 15 november K’Naan

K’Naan kan meer dan een leuk WK-hitje voor Coca-Cola zingen. De Canadese rapper/zanger/producer met Somalische roots neemt geen blad voor de mond en met zijn laatste album Troubadour uit 2009 gooide hij hoge ogen.

@ Melkweg, Amsterdam
Schade: 16 euro + 3,50 euro lidmaatblablaschap
Klik hier voor meer info

Heb je zelf een goede suggestie? Drop ’em in de comments!


Beeld door Murph (http://www.murph.nl)

Geplaatst door bowie op 30 augustus 2010