Sa-Roc en Sol Messiah in een paneltalk en cypher op het Haags Hiphop Centrum

 

Op vrijdagavond 23 februari van 18.00 tot 00.00 uur vindt er een speciaal evenement plaats in het Haags Hiphop Centrum: Raising frequencies & building community. Een panel van artiesten en community activisten gaat met elkaar in gesprek over het vinden van je weg als sociaal bewuste maker in een commerciële industrie. Connect the Dots Movement, Haags Hiphop Centrum en First Noble Institute halen Amerikaanse artiesten Sa-Roc en Sol Messiah naar Den Haag voor een gesprek over sociaal bewust makerschap.

Sa-Roc en Sol Messiah, misschien wel één van de krachtigste duo’s in de hiphopscene, zijn ook onderdeel van het panel. Sa-Roc is een vrouwelijke MC die bekend staat om haar scherpe articulatie, krachtige delivery en inzichtvolle lyrics. Naast muziek is ze ook een actief rolmodel en spreker rondom gezondheid en welzijn. Sol Messiah is een wereldberoemde producer en heeft onder andere beats geproduceerd voor TLC, Dead Prez en Talib Kweli.

De panelleden, Sa-Roc, Sol Messiah, YAO & Amby Cheneylise (oprichters Connect the Dots Movement), Gerald & Steven Vreden (oprichters First Noble Institute), delen hun inzichten voortkomend uit ervaringen en uitdagingen. Ook beantwoorden ze vragen van het publiek. Na het gesprek stapt Sol Messiah achter de draaitafel om beats te draaien voor een cypher. Alle MC’s in de ruimte zijn welkom om het podium te betreden en hun bars te delen. Met natuurlijk strictly conscious lyrics.

Toegang is gratis, wel even aanmelden voor de gastenlijst via deze link.

Voor in de agenda:

Datum: 23 februari 2024
Tijd: 18.00 – 23.30
Locatie: Haags Hiphop Centrum
Inschrijven gastenlijst via deze link

Geplaatst door bowie op 21 februari 2024