Rotterdam State of Mind met Street Science en World BBoy Classic

Dit weekend staat Rotterdam in het teken van State of Mind, een driedaags internationaal hiphopfestival waar Street Science en World Bboy Classic in ondergebracht zijn. Vandaag, morgen en zondag vinden op diverse locaties activiteiten plaats.

Vandaag wordt State of Mind in het CBK aan de Nieuwe Binnenweg afgetrapt met onder meer een expositie van Where My Girls At?!, masterclasses, een film, een discussiepanel, optredens en een party.

Zaterdag staat in het teken van de internationale breakdancebattle World Bboy Classic in de Maassilo (trailer) en zondag staat er net als vrijdag een hoop op het programma. Er is onder meer een beatbattle, georganiseerd door Beat M Up (met Exile), een blockparty met DJ’s als FS Green, Cutnice en DJ Jane Doe en optredens van onder andere Fashawn & Exile en Winne & Jiggy Djé. Dit alles vindt plaats op het Schouwburgplein en/of in de Doelen, wat aan het Schouwburgplein ligt en op loopafstand van Rotterdam Centraal is.

Toegang voor al deze dikke activiteiten is GRATIS, met uitzondering van de bboy battle op zaterdag. Tickets voor deze battle kosten 12,50.

Check het volledige programma inclusief timetable en voor meer info http://www.streetscience.nl/. We zien je daar!