Rex-n-Undercover – Zoek Dekking

Zoek Dekking, het nieuwe album van Rex-N-Undercover is vanaf vandaag gratis te downloaden via HIJS. Het negen tracks tellende album van de twee Amsterdammers komt uit via Black H Entertainment & Still Smiling Entertainment.

“Zoek dekking voor de mensen die ons niets gunnen, motivatie voor de mensen die vooruitgang boeken.” Zo luidt de titelverklaring van het album in het nummer Het Leven Gaat Door.  Met deze quote zeggen Rex-N-Undercover even veel over de inhoud van de plaat als over het proces van wording. Zoek Dekking is volgens het duo een ‘content album’, een album waarop staat waar het om gaat in het leven. 

De productie van het album is verzorgd door Black H, 12Inch en Sharif, de mix en mastering door Guttermouff Music. Zoek Dekking is voor nu alleen beschikbaar als download, maar zal in de loop van 2012 ook als limited edition in tastbare vorm verschijnen.

Het artwork van Zoek Dekking is gemaakt door beeldend kunstenaar Bert Jacobs (Rijksakademie van Beeldende Kunsten) en art director Jeffrey Croese (Vinger.nl). Ook zij hebben de tijd genomen om de muziek door te draaien en hun ideeën vorm te geven. Zij zorgden voor de cover, de promovideo en als prelude een expositie op de FATFORM rooftop van Kraaiennest afgelopen 11 september 2011 (de datum waarop het album eerst zou droppen). Binnenkort op HIJS beeldmateriaal van die expo, geniet nu vast van Zoek Dekking.

Download

Rex-n-Undercover – Zoek Dekking (album) by Rex-N-Undercover