Misschien heb je ‘m al eens zien staan tijdens evenementen van Stichting De Nieuwe Lichting, het beruchte kleine wagentje. De organisatie gaat samen met Rewriters op zoek naar een kunstenaar(scollectief) om het wagentje te painten! Daarvoor kun je je nu een week lang inschrijven!

Het wagentje, dat eerder onder handen werd genomen door Telmo Miel, gaat in de zomer vijftien weken (!) lang elke zaterdag de binnenstad van Rotterdam rond en zal ook bij andere evenementen als het Eendracht Festival, A Festival Downtown en activiteiten in Het Wijkpark te zien zijn. Je werk is dus te zien door de hele stad!

Een vergoeding is er in de vorm van € 500,- en 36 Montana Black cans in kleur naar keuze. Vul het formulier hieronder in vóór 21 april als je je wilt uitleven op dit rijdende canvas.

Auto painten

 • Geef ons een korte motivatie (maximaal 500 tekens) voor jouw deelname aan het project.
 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png.
   We willen graag wat voorbeelden van je werk zien. Stuur ons beeldmateriaal dat representatief is voor je stijl en waar je trots op bent in .png of .jpg formaat. Je kunt maximaal 3 bestanden van maximaal 5MB aanleveren.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Meer Nieuws, Rewriters