Relevant Elements goes Bollenstreek!

20 maart aanstaande staat er weer een nieuwe party op het programma

Normaal gesproken vinden de edities van Relevant Elements altijd in Delft plaats. Deze keer wordt er gekozen voor een editie buiten Delft en wel in Ex-Voto Voorhout ( in de buurt van Leiden). Ex-Voto zal om 22:00 uur open gaan en de eerste act zal om 23:00 uur het podium betreden. De avond wordt gevuld door optredens van Bleek en Reunited Skilzz. De plaatjes zullen gedraait worden door DJ Psar, DJ DBS en DJ Mista Sweet. Maximus Prime zal uiteraard weer de mic hanteren om de avond in goede banen te leiden.

Ex-Voto zit op Gaasbak 1, pal naast station Voorhout. De deuren gaan open om 22.00 en de eerste act begint om 23.00. De entree is €4.

Bleek begon tien jaar geleden in het Engels, maar rapt nu al zo’n drie jaar in zijn moerstaal. Deze Hagenees presenteerde zich in 2001 op de Supreme Court CD met Kukelekuuh! Daarna bracht hij juni jl. zijn titelloze promo uit en opende Bleek Hague Hiphop, ondersteund door zijn vaste DJ Mista Sweet. Zijn stijl is humoristisch. Dat is goed te horen in het nummer Groene Jongens, zijn ode aan het nummer Pickin’ Boogers van Biz Markie. www.bleekwonder.nl

Reunited Skillz zijn MC Prime en DJ Psar. Zo’n vier jaar geleden kwamen de twee vrienden elkaar weer tegen na elkaar een tijd niet gezien te hebben en balden hun poëtische en muzikale skillz samen. Ze deelden eerder het podium met Select Personell, MOB, Pete Philly, Opgezwolle en Spookrijders. Na twee demo’s was de tijd rijp voor hun eerste 12" Scorpion Style. In combinatie met de op de B-kant staande, meer ingetogener All Alone geeft dit een goed beeld van wat dit duo in huis heeft. Momenteel werkt de groep aan een album.

Geplaatst door bowie op 17 maart 2004