Relevant Elements 4

A.s. zaterdag kun je voor slechts drie Euro optredens zien van Kas, Monotypes en Pinpoint. Tussendoor draaien DBS & Mista Sweet de beste hiphopplaten en wordt het geheel aan elkaar geblaat door Maximus Prime. Het mag duidelijk zijn Relevant Elements staat op het programma!

De enige echte party voor die lowbudget heads waar de entree € 3 en het bier €1 is!

Adres : OJV De Koornbeurs, Voldersgracht 1, Delft
Entree : €3
Aanvang : 22:00-03:00

Kas " Deze Rotterdamse rapper staat bekend als de back-up rapper van Terilekst, maar ook solo is hij goed bezig. Hij was eerder te horen op NPI verzamelaar Homegrown met het nummer Goede Voornemens en onlangs verscheen zijn nummer Stoplicht op de RedRum compilatie CD. Naast rapper is Kas ook actief op het audiovisuele vlak en maakte hij clips voor Senna, Terilekst en Lost Rebels.

Pinpoint " Deze hiphopgroep uit Groningen bestaat uit DJ Optimus Prime (Element 5 / Liquid), MC Outfit (Funny bone Thru Nose / Liquid) en MC Liquid (Black Orpheus, El Zumo, Liquid). Ze zijn in deze formatie nog maar pas bij elkaar en rappen zowel in het Nederlands als Engels. Vorig jaar traden ze op tijdens Tag festival (Utrecht), Word On (Station Lochem) en UHNO (Oosterpoort). Hun vrolijke nummers zorgen altijd voor een goede sfeer tijdens optredens. Fuck die gangster shit!

Monotypes is een hiphopformatie uit het oosten van Nederland. Infinite en AdVance begonnen in 1999 als een duo, werden in 2002 versterkt door DJ Danjah en vorig jaar kwam zangeres Evelien er bij. Monotypes trad veelvuldig op in de regio Gelderland, Utrecht en Overijssel. Ze brachten in eigen beheer hun debuutalbum A Raw Roar uit. Dit leverde optredens op in Nederland, Duitsland en België. Momenteel zijn Monotypes druk bezig met het afronden van de tweede CD.

DBS is samen met MistaSweet de vaste DJ van Relevant Elements en de Headlock. Zij behoeven dus geen introductie!

Belangrijk: Sinds 2004 is legitimatie verplicht bij de Koornbeurs ongeacht je leeftijd. Neem dus een rijbewijs, OV, ID of paspoort mee anders kom je er echt niet in

Geplaatst door bowie op 8 maart 2004