Zware Jongenz had de volledige focus op PunchOutBattles, maar nu die battle-league definitief is opgeheven, kan de focus weer volledig op het uitbrengen van muziek. Het label wil daarmee weer opnieuw gaan groeien. De eerste die ervoor moet zorgen dat ‘ZJ’ weer in de picture komt is Naily, het jongere broertje van labeleigenaar Aiky.

Vorige week stond hij nog in de HIJS-area tijdens het Eendracht Festival en hij sloot daar de hiphopavond op een fijne manier af. Bezoekers kregen al een exclusief voorproefje van zijn EP Uit Vlaardingen die nu uit is en aanstaande vrijdag officieel wordt gepresenteerd in Showtime in -hoe kan ’t ook anders- Vlaardingen.

Naily heeft er voor gekozen om verschillende muzikale stijlen op z’n EP te plaatsen. Hij staat nog aan het begin van zijn carrière en kan op die manier nog alle kanten op; soepel wisselt hij tussen trapbeats, afrotrap en een sfeervolle lovesong, dus de veelzijdigheid knalt van de EP af. Naast ZJ-dj/producer Cas Kuvira hebben ook Joyba, Lyma en RWS producties geleverd. Vocale bijdragen zijn er ook, en wel van ZJ-collega’s Loontje Packs en Aiky.

Check de EP nu hieronder op Spotify en lees hier alles over de releaseparty.

Meer Releases