Reason tekent bij TDE en laat meteen zijn eerste track op het label los

De inkt is nog maar net droog; Reason heeft getekend bij Top Dawg Entertainment (kortweg TDE), het label van onder meer Kendrick Lamar, ScHoolboy Q en SZA. De rapper uit Carson maakte het nieuws zelf bekend via Instagram, waarna ook het label en eigenaar ‘Top Dawg’ hem officieel welkom heetten.

“Thank you to TDE for welcoming me to the family. And a huge thank you to ‘Top Dawg’ for taking a chance on me”, zo luidde de caption onder zijn foto. “You saved my life and I’m here to work.”

Het zijn grote en tegelijkertijd zulke kleine woorden van dankbaarheid van de nieuwe signee, die eerder dit jaar al shine’de op de Black Panther-soundtrack, die werd gecureerd en geproduceerd door Kendrick Lamar. Dat gaat niet zijn enige grote stap van 2018 zijn. Hij zal ook de vaste support-act zijn van Jay Rock’s aankomende Big Redemption Tour en met de bekendmaking van zijn labeldeal is meteen zijn eerste track onder de vlag van Top Dawg Entertainment verschenen.

“I was givin’ a blessin’
It’s a slap in God’s face if I ain’t a livin’ legend”

The Soul is geproduceerd door MyGuyMars en is te beluisteren via de Soundcloud-pagina van zijn nieuwe label. Maak je klaar voor één lange verse, met daarin een ontwikkeling van de beat die perfect past bij de felle rhymes van Reason. Wij zijn benieuwd naar wat deze jongen allemaal nog meer in de stash heeft.

Geplaatst door bowie op 9 augustus 2018