Prrrtpow! hét underground festival van Nederland

Geschiedenis
PRRRT POW is ontstaan als hiphop versie van Meker-Rock, een muziek evenement in Meker skatepark in Middelburg. Het is een jaarlijks terugkerende dag in de zomer. Buiten het park is een graffitidemo van bekende schrijvers met daarnaast een open bboyvloer. Binnen wordt op de skate-obstakels een podium gebouwd waar DJ’s en rapacts hun ding doen en een VJ knallende beelden tegen de muur projecteert.

Aan de ene kant is deze dag een mogelijkheid voor liefhebbers en nieuwkomers om voor hen nog onbekende acts te checken. Aan de andere kant is het voor opkomende acts, die nog nooit in Zeeland hebben gespeeld, leuk om op te treden voor een enthousiast publiek in een uithoek als Middelburg.
Dit jaar bemoeit het festival zich ook met het lokale gemeentebeleid door een debat te organiseren over graffitiproblematiek. Daarbij komen graffitischrijvers, gemeentepersoneel, jongerenwerkers, politie en buurtbewoners.

Door de inzet van vrijwilligers is Prrrt Pow uit kunnen groeien tot wat het nu is.

VVK adressen

Meker skatepark
Sportlaan 25, Middelburg
0118-640056

Pitoreske vinyl en cd speciaalzaak Spin
Damplein 48, Middelburg
Tel: 0118 – 650265

Café The Underground
Reigerstraat 7, Middelburg
Tel: 0118-637852

Reserveringen via: leon.cornelisse@gmail.com (vermeld volledige naam en aantal kaartjes)
Reserveringen ophalen voor 16:00 uur!

Vervoer
Het festival duurt van 14:00 uur tot 01:00 uur. Als je tot het einde wilt blijven, betekent dit dat je de laatste trein richting de randstad al lang en breed gemist hebt. Een overnachting in Middelburg fixen is voor treinreizigers een betere oplossing. Bijvoorbeeld op Camping Middelburg, voor slechts € 4,- per nacht. (check http://www.campingmiddelburg.nl)
Mensen die met de auto komen, kunnen op de Prrrt-site een routebeschrijving vinden. Volg de borden Middelburg op de A58 en volg daarna de routebeschrijving van de site.

Zaterdag 16 Juni 2007
14:00–01:00 uur
Meker Skatepark
Sportlaan 25

Entree: 5 euro

Meer info: http://www.prrrtpow.nl

Line-up:
Rapture
5th Season
Secluded
KD
II Man Army
DJ Dif (funk & breaks)
Diggy Dex
Keynote Speakers
DJ Rachi (turntablism)
X2C
Alpha the First

DJ Impressive & Edvari

VJ Ayos

Open bboyfloor

Graffiti demo

Host: D

Geplaatst door bowie op 29 mei 2007