Primeur: Brandwerk steekt ‘Alles In De Fik’ met hun nieuwe video

Water Voor De Oogst is eindelijk aanstaande! Volgende week komt het laaaaangverwachte debuutalbum van Brandwerk uit via Neerlands Dope, dat snel na het nieuwe album van Zwart Licht doorpakt met nog een albumrelease. Na de eerste single What Is Good verschijnt vandaag de tweede video en daarmee doet Brandwerk hun naam perfect eer aan; Alles In De Fik! Daarnaast primeuren we ook het artwork en de tracklist van de plaat voor je.

Druk op play en dompel jezelf in realness. Nadat je in de donkere krochten van het huidige hiphoplandschap terecht bent gekomen, kom je KAY Slice tegen met zijn meest agressieve verse sinds tijden. Daarna verschijnt Diggy Rast voor je neus zoals je ‘m nog nooit hebt gezien en is het aan Jordy van De Likt (niet verwacht dat we hem ooit nog zouden horen trappen) die onder zijn eerste pseudoniem Simon de track mag afronden in een dwangbuis. Holy shit.

Op 9 maart is er een releaseparty in WORM, waar de nieuwe plaat wordt gepresenteerd. Tickets daarvoor zijn nu beschikbaar via deze site. Wie bekend is met Brandwerk-shows weet dat dat een gekkenhuis gaat worden. Wil je Water Voor De Oogst eerder horen en de mannen over de plaat horen vertellen? Dan kun je twee dagen ervoor, op woensdag 7 maart, terecht in de Sober Collective Store in Rotterdam voor een exclusieve luistersessie. Zet jezelf op aanwezig in het Facebook-event voor alle info.

Check de primeur van Alles In De Fik, een meesterwerk van Jasper Spobeck, hieronder en scroll door voor het artwork en de tracklist van Water Voor De Oogst.

Naast Simon doen ook labelgenoten Akwasi en Bekir (op dezelfde track) mee op het album, net als Diamantairs, Spacekees, Le Seton, Bad Boulevard en Dichter.

Geplaatst door bowie op 27 februari 2018