Podcasten maar: de ‘Bonustakkies’ met Nosa, Rosco en Nikes!

Onlangs waren we in Nijmegen voor de #HIJStakkies-podcast. Hoe gezellig het was kon je al in de reguliere aflevering van deze maand horen, maar het gesprek duurde stiekem nog veel langer. Vandaar dat we vandaag de Bonustakkies online gooien met Nosa, Rosco en Nikes. De drie Zo Moeilijk-artiesten zijn uitgebreid aan het woord gekomen over wat er speelt in cultureel Nimma, maar dit keer hoor je de deleted scenes. Méér geouwehoer, meer hiphop nerdpraat en méér gekraak van de leren stoel waar Nosa in zit…

We bespreken hoe Zo Moeilijk stopte, hoe het album van Nikes en Nosa nu nog steeds leeft bij de liefhebbers, het belang van fysieke muziekreleases, de liefde voor Busta Rhymes en een all star-producerteam dat gratis een album met Nas op mag komen nemen in de studio van Nikes; kortom we gingen een beetje off-topic… Benieuwd? Check de bonustakkies!

Vind je dit nou dope? Dan zorgen we vaker voor bonustakkies die na de reguliere podcast online komen. Laat het ons weten via onze social media-kanalen.

Geplaatst door bowie op 21 juni 2019