Ping pong! Twintig tafeltennistafels krijgen make-over tijdens Dutch Design Week

Op het kruispunt van art en design slaan het Groothandelsgebouw en Hiphop In Je Smoel de handen ineen! Tijdens de Dutch Design Week worden op maandag 18 oktober tussen 12:00 en 17:00 twintig pingpongtafels live gepaint op de binnenplaats van het Groothandelsgebouw. De line-up van kunstenaars kwam tot stand via een open call.

De twee organisaties zochten samen naar dynamische visuele kunstenaars, die binnen no time konden komen met creatieve energieën en ideeën. Binnen een paar dagen kwamen er meer dan honderd (!) aanmeldingen binnen, en moesten ze een hele strenge knip gaan maken in de selectie. Die is inmiddels helemaal rond. Deze twintig kunstenaars zullen gaan werken op het live art-event, dat gratis te bezoeken is op de binnenplaats van het Groothandelsgebouw, te bereiken via het Stationsplein in Rotterdam. Kom lekker langs om het te aanschouwen, terwijl Bowie (Hiphop In Je Smoel) voor muzikale begeleiding zorgt.

Naomi King
Reinier Landwehr
Florian Baltus
Kloes
Don Slizerone
Ard Doko
Janneke Wing
Eveline Schram
Roland de Keizer
Marloes de Kiewit
Lotte Prins
Oyekan Design
Helmer Barbara
Floor Milou Smit
OFLINES
Laura Ketting
Studio Kabowski
Susan Maria
Melcher Oosterman
Erwtje

Entree is helemaal gratis. Kom langs en zie unieke kunst vóór je neus gemaakt worden terwijl de hiphopbeats klinken. In de agenda ermee: maandag 18 oktober, tussen 12:00 en 17:00. We zien je daar!

Later volgt een expositie met alle eindresultaten. We houden je op de hoogte via onze socials.

Geplaatst door bowie op 14 oktober 2021