Pete Philly vroeg aan willekeurige mensen op straat om te dansen in de video van ‘Favorite Song’

Pete Philly’s laatste single Favorite Song gaat al een tijdje heerlijk bij ons op de redactie, en dat de uplifting feel good-track bij meerdere mensen goed in de smaak valt, bewijst hij met de video die vandaag verschijnt.

Daarin gaat hij namelijk naar hartje Amsterdam om aan random mensen op straat te vragen of ze naar de studio komen om te reageren op de track. Pete: “Ik liep de Dam op om aan onbekenden, die mij of mijn muziek niet kenden te vragen of zij Favorite Song wilden luisteren terwijl de regisseur de reacties filmde. Als ze wilden dansen dan kon dat. Deze video is het resultaat. Favorite Song gaat over de liefde voor muziek, liefde voor ’t leven en ons liefdesleven. Mijn Caribische achtergrond is een sterk onderdeel van het geluid, maar de boodschap is universeel, zoals deze video laat zien.”

Bekijk de video vol pure reacties op de swingende track hieronder en lees hier het interview dat wij eerder dit jaar met ‘m deden. Wij kijken in ieder geval nu nog méér uit naar de zomer dan 4 minuten en 23 seconden geleden.