JonaYG666 shinet op zijn galerij in de tweede episode van ‘P E R S O N A’

In P E R S O N A gaat fotografe Eva Marlene Baselier op zoek naar onderscheidende artiesten, in zowel muziek als fashion. Welke statements maken ze met hun muziek en hoe past hun uiterlijke verschijning erbij? Aan welke items zijn ze gehecht en vinden ze merken belangrijk? Iedere episode van P E R S O N A covert een andere artiest in een nieuwe setting. De serie draait dan ook niet om tekst, maar om beeld. In deze aflevering: JonaYG666!

Jona vertelt dat het een 50/50-geval is om met fashion bezig te zijn. “Ik heb m’n beste tijd wel gehad qua drip, dus het is nu vooral cozy tot in de puntjes.” Hij vindt dat mensen te veel op elkaar letten en het een soort copy paste-ding is geworden.
“Voor mij is het nu gewoon hoe simpeler, hoe beter. To be honest; it’s all with the mood. It’s really how I feel that day. Mag ik depressief zijn, dan is me pet schuin. Staat ‘ie naar de back dan we doing it different around here”, lacht de rapper, die op de SMIB Tape van eerder dit jaar te horen was op de tune Right Now in samenwerking met onzekere guy.
“Ik zou me als de sterren van de hemel dressen als ik het geld ervoor had, dus dat komt er nog aan…” Zijn eigen fashion icons zijn Philip Plein, Karl Lagerfeld, Tirino Yspol, Traplordslime1 en MC Loopy. “Never forget Loopy”, zegt hij er duidelijk achteraan.

Fotografe Eva fotografeerde Jona zo cozy als hij was, voor zijn eigen voordeur op 7 hoog in de Bijlmer van Amsterdam. “Het was voor mij een bijzonder moment en daar wil ik hem voor bedanken. Hij hoort door die cozyness dan ook zeker thuis in deze serie.”

Check nu de vier portretten in de tweede aflevering van P E R S O N A:

Geplaatst door bowie op 21 december 2018