Pak je kans: Laatste maand van #HIJSBEATS2 met Terilekst en Nav!

De grande finale van #HIJSBEATS2 is aanstaande, maar voordat we met alle winnaars (zowel online als instore) de studio ingaan om met geselecteerde rappers te gaan werken aan het nieuwe album, hebben we eerst nog de laatste contests. Voor de instore workshop keren we terug waar het begin dit jaar allemaal startte: opnieuw zijn we te gast in KEYMUSIC te Rotterdam, waar deelnemers natuurlijk weer twee dope workshops krijgen. Natuurlijk is er ook nog één online beatbattle. Wie er deze maand jureren check je hieronder.

HIJSBEATS_Roffa299

Instore workshop bij KEYMUSIC Rotterdam
Pak de laatste kans om bij een instore workshop te zijn en te leren van de besten uit de muziekindustrie. We go out with a bang: zaterdag 28 mei krijgen de deelnemers een beatworkshop van Terilekst, die je kent van zijn werk voor en mét Noah’s Ark en onlangs zijn instrumentale album Turquoise uitbracht. Daarnaast zal Maarten Dijkman namens Native Instruments aanwezig te zijn om de kennis over Maschine Studio bij te spijkeren. Aan het eind van de dag wordt de winnaar uitgeroepen.

Inschrijven voor de instore workshop in Rotterdam doe je via deze link.

Online beatbattle
De laatste online beatbattle van dit seizoen wordt gejureerd door Nav, die al een hele poos in de game actief is. Je kunt hem kennen als dj/producer van AlphaDNA, maar hij werkte ook samen met o.a. Typhoon, Kraantje Pappie en ReaZun. Daarnaast maakte hij de soundtrack van de MC Theater-voorstelling Topdog/Underdog. Hij weet hoe dikke beats horen te klinken en hij zal de winnaar van de online beatbattle aanwijzen.

Inschrijven voor de online beatbattle van mei doe je via deze link.

Prijzen
Beide winnaars gaan natuurlijk naar huis met een dik prijzenpakket. Deze maand bestaat dat uit een Maschine MK2 van Native Instruments, een interview op Hiphop In Je Smoel én natuurlijk mag je volgende maand meeproduceren in de stuio aan het #HIJSBEATS2 album!

Succes! Alle info over #HIJSBEATS2 lees je hier.