Overrated Magazine en Hiphop In Je Smoel bundelen de krachten voor releaseparty

Nederlands beste graffiti-magazine presenteert deze zomer de achtste editie; een dikke uitgave vol graffiti-foto’s van treinen, metro’s en trams van over de hele wereld. Overrated Magazine is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot must have voor de liefhebber; een in A4-formaat uitgegeven en lijmgebonden magazine, vol grote foto’s in uitstekende kwaliteit. Het is niet alleen de achtste editie, het is tevens het tienjarig jubileum van het magazine. De releaseparty van de nieuwste editie vindt op 20 juli plaats bij ons in de loods aan de Korte Stadionweg 103B in Rotterdam. Van 14:00 tot 20:00 is er een doorlopend programma en de entree is helemaal gratis.

You like bombs on wagons? Dan verwachten we je zeker in Rotterdam-Zuid op zaterdag 20 juli. Niet alleen het magazine – zo dik als een boek! – zal verkrijgbaar zijn, maar er is nog veel meer te zien en te doen in de HIJS-loods. Er is een movie release, een foto-expo van MJAY, er zijn drankjes en de hele dag zullen er DJ-sets plaatsvinden. En dat in een gebied dat bekendstaat om de vele murals en graffiti-werken; pal naast de locatie is namelijk langs het spoor (!) het grote werk te vinden dat de Franse ONESIKER voor ALL CAPS maakte. De hele dag zullen er tevens treinen passeren, dus de nodige kunstwerken kunnen zomaar ook ‘langsrijden’.

De cover is onthuld – zie hieronder. Voor de rest moet je toch echt in Rotterdam zijn volgende maand! We nodigen je van harte uit om het jubileum en de lancering van de nieuwe editie mee te komen vieren in Rotterdam-Zuid. Muziek, drinks, fotografie en verf; wat wil je nog meer? We zien je 20 juli.

Geplaatst door bowie op 21 juni 2024