Oproep: Wil jij op een CD?

Je hebt misschien al eens van ons gehoord, misschien ook niet. Anyway: we stellen ons even voor. Aangenaam: Urban Legends is de naam. We zijn hard bezig om voortaan verder te gaan als Stichting Urban Legends. De stichting zal zich ten doel stellen om talentvolle artiesten te ondersteunen door ze de mogelijkheid te geven in een (nu nog semi-) professionele omgeving te werken. Daarnaast gaan we ook hiphop/urban music in Nederland promoten. Dat klinkt leuk maar wat doen we dan? Nou, we bieden bijvoorbeeld een studio of oefenruimte aan voor een artiest of band, organiseren evenementen op het gebied van hiphop, en last but not least willen we gelijkgestemde artiesten samen te brengen.

Welnu, omdat we dus eind van dit jaar de stichtingstatus verkrijgen willen we dat feit vieren met het uitbrengen van een nieuwe CD. We hebben er tot nu toe twee uitgebracht. Op de eerste stond vooral lokaal talent, hier hebben we ongeveer tweehonderd van verkocht. Bij de tweede CD is de kwaliteit al een stuk beter en de omgeving waar de artiesten vandaan komen groter. De verkoop van deze CD is nog in volle gang. Voor de komende CD willen we artiesten uit het hele land promoten.

Wat is het plan? Tja, eigenlijk willen we gewoon een dope CD maken. Gewoon lekkere ongedwongen hiphop. Als je er down mee bent ontvangen we van jou graag twee tracks, Nederlands- of Engelstalig, het maakt niet uit. Je behoudt natuurlijk zelf de rechten hierover, alleen geef je ons toestemming ze op de CD te zetten. De tracks zullen ook alleen voor dat doeleinde gebruikt worden en je ontvangt, afhankelijk van de verkoop, een vergoeding. Wat gebeurt er met de rest van de money? Hehe, als het er al is zal dit geheel ten bate van de artiest worden gebruikt; wij investeren dat als stichting in apparatuur, evenementen, enz. Als het niet mogelijk is voor jou om zelf op te nemen kunnen wij ook de opnames en de mix voor je verzorgen.

Wil je meer info? Check onze website www.urbanlegends.nl of stuur ff een mailtje naar info@urbanlegends.nl.

Geplaatst door bowie op 16 september 2002